Paniikki – lukuvuosi alkaa

Eilen sähköpostiini tuli viesti jossa huomautettiin, että ilmoittautumispakollisille kursseille tuli ilmoittautua noin puoli tuntia sitten. Paniikissa ilmoittauduin seuraaville varsin selville kursseille:

  • Valtio-opin tutkimuksen metodologia on pääaineeni mukaisesti seuraava kurssi joka on edessä. Kaksi kirjaa, luennot ja tentti.
  • Euroopan unionia käsittelevä asiantuntijaseminaari, suoritustapana luentopäiväkirja
  • Euroopan unionia haukkuva kurssi, suoritustapa avoin

Edelleen jäi hommia tekemättä; peliteorian kurssille oikeasti haluan, tilastotieteen sivuaine pitäisi päätellä ja tieteen ja teknologian tutkimuksen sivuaine aloittaa. Sen lisäksi eräs irkkituttu Suviko sai minut melkoisen vakuuttuneeksi, että haluan lukea satunnaisia kursseja sosiologian laitokselta; mikä olisikaan hienompaa kuin ymmärtää kansalaisosallistumisen uusia muotoja tai ymmärtää tieteen ja teknologian dynamiikkaa?

Uupumaan jää tulevaisuuden tutkiminen, kieliopinnot sekä naistutkimukseen perehtyminen. Saas nähdä koska oikeasti eksyn naistutkimuksen laitokselle – vaikka se alkoikin pienoisena vitsinä käsitykseni tieteenalasta on muuttunut positiivisemmaksi ja jotakuinkin sellaiseksi että se saattaisi sopia minulle.

Tänään aamulla pitää hoitaa opintoasiat kuntoon – mikä olisikaan parempia tapa aloittaa kesälomansa?

Leave a Reply