Väliviikko

Raskas työ vaatii raskaat huvit on yleisesti tunnettu tosiseikka. Siitä (ja EUn yhdentymisprosessin serauksena) on yliopistoon laskeutunut väliviikko. Mutta eihän se tarkoita, että pienen viattoman silun tulisi idlata.

Humanistinne on perustanut sähköpostilistan, jolle on tähän meneessä liittynyt jo 16 ihmistä – lista on ollut avoinna alle puoli päivää. Kyseessä on siis valtio-opin fuksilista, mutta kaikkea kunniaa en voi ottaa itselleni. Turoni vinkkasi, että sähköpostilistan voi perustaa aivan oma-aloitteisestikin.

Lisäksi humanoidi on vääntänyt esseitä monestakin eri aiheesta, mutta esseet nyt ovat pakollinen paha elämää. Eikä esseissä nyt mitään pahaa ole, mutta ne aiheet eivät ole olleet kaikkein ihanimpia.

Lisäksi humanisti on muodostanut bijektioita lampailta luonnollisten luvujen eri-mahtavuuksisislle joukoille pehmeän alustan päällä. Se siis yrittää sanoa, että laskin lampaita kunnes tuli yö ja mafia heräsi – ja tappoi.

Kävin jopa elokuvissa – vieläpä kolmen valtio-opiskelijatytön kanssa samaan aikaan. Tosin, ei tuota nyt tietenkään oltu suunniteltu (tyttöbakteerit!), satuimme vain samaan leffaan.

Leave a Reply